RING OSS - 0300-69 84 11

Uterum Kungsbacka

RING OSS - 0300-69 84 11

Uterum

Vi har stor erfarenhet av att bygga uterum i Kungsbacka.

Längtar du efter att vara nära naturen året runt? Med ett uterum i Kungsbacka kan du njuta av middagar utomhus under alla årstider, skicka ut barnen för att leka även när det regnar, eller njuta av en kopp kaffe och titta på solnedgången – året om. Vi hjälper dig bygga ett uterum i Kungsbacka att trivas i under en lång tid framåt. Vi har över 20 års erfarenhet av uterum i Kungsbacka och är vana att arbeta efter olika kunders behov, förutsättningar och önskemål. Tillsammans går vi från idé till färdigt uterum. 

Vill du bygga ett uterum i Kungsbacka? Kontakta oss så hjälper vi dig! 

4 steg – så bygger vi ditt uterum i Kungsbacka

1. Första kontakt

När du är börjar fundera på att utöka din fastighet med ett uterum i Kungsbacka kan du förutsättningslöst kontakta oss för ett möte. Där kan vi gå igenom dina tankar och funderingar kring uterummet och också ge förslag på hur uterummet i Kungsbacka kan formas efter dina förutsättningar och idéer. 

2. Kostnadsfri offert och hembesök

Vill du fortsätta processen kan vi göra ett kostnadsfritt hembesök hos dig där vi kollar platsen där uterummet ska byggas och svara på dina frågor och funderingar kring bygget. Vi skickar därefter ut en kostnadsfri offert på vad det hela kan kosta. Du kan välja mellan att betala ett fast eller löpande pris på ditt uterum i Kungsbacka. Väljer du att anlita oss så hjälper vi dig dessutom med att få fram bygglov innan arbetet börjar. 

3. Vi börjar bygga ditt uterum i Kungsbacka

När allt är godkänt och klart kommer vi hem till dig och bygger uterummet efter ritning. Vi ser till att arbetet sköts på det sättet vi kommit överens om tidigare och håller självklart dialog med dig som kund om vart i processen vi befinner oss.

4. Färdigt uterum i Kungsbacka

När bygget är klart går vi igenom ditt nya uterum i Kungsbacka tillsammans och besiktigar resultatet. Vi anser inte vårat arbete avklarat förrän du som kund är nöjd med ditt nya fina uterum. 

Kontakta oss så hjälper vi dig att smidigt och tryggt bygga ditt nya uterum i Kungsbacka.