RING OSS - 0300-69 84 11

Uterum Kungsbacka

RING OSS - 0300-69 84 11

Om oss

Med ett välgjort uterum får du njuta av naturen året om.

Välkommen till oss på Uterum och fönster i Sverige AB! Vi är specialiserade på fönster och uterum i Kungsbacka. Vi har över 20 års erfarenhet inom området och vet vad som krävs för att bygga vackra uterum i Kungsbacka som håller många år framöver. 

Kontakta oss så hjälper vi dig med tjänster kring fönster och uterum i Kungsbacka.

Vi bygger uterum i Kungsbacka att trivas i

När du anlitar oss för ett arbete av oss så hjälper vi dig hela vägen från planering till färdigt uterum i Kungsbacka. Vi hjälper självklart även till med bygglovsansökan utan extra kostnad. När vi bygger ditt uterum i Kungsbacka så kan du vara trygg med att vår personal har all kunskap och behörighet som krävs för att bygga vackra uterum som står pall väder och vind – året om. Vi erbjuder våra kunder stor flexibilitet kring våra tjänster, vilket gör det möjligt att hitta ett alternativt som passar just dina behov och önskemål. Oavsett om du bara vill köpa in material för ditt uterum i Kungsbacka men bygga det själv eller behöver hjälp med hela byggprocessen. Hos oss är kvalitet och kundnöjdhet högsta prioritet.

Vi erbjuder även tjänster inom:

  • Fönster
  • Vinterträdgård
  • Tillbyggnad
  • Inglasning
  • Altan

Kostnadsfri offert 

Vi förstår att det är ett stort beslut att bygga ett nytt uterum i Kungsbacka. Därför kan du alltid kontakta oss rådgivning gällande fönster och uterum i Kungsbacka. Vi erbjuder dessutom alltid kostnadsfria offerter och kan även göra gratis hembesök för att undersöka platsen för bygget och även samla in dina tankar och idéer kring bygget av ett uterum i Kungsbacka.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer och svarar på eventuella frågor.